Om oss

Välkommen till FOGPARTNER AB

FogPartner AB startades 2020 av

Eddie och Tobias Janerup

Två bröder som har mer än 15 års erfarenhet av fog branschen. FogPartner levererar proffsigt utförda arbete med garanti och digital dokumentation. 

We deliver our work with high quality in focus. Through our long experience from the joint industry, this is where you should turn when you have a project where the end result is important in terms of function and appearance.

Möt laget

Eddie Janerup

Eddie är 37 år och bor i Hörby med sambo och 2 barn. Han har över 15års erfarenhet av fogyrket och tillhör den tredje generationens fogare i släkten. Tillsammans med sin bror valde han att starta upp Fogpartner. 

Tobias Janerup

Tobias är 36 år och bor i Malmö med sambo, 2 barn och en hund. Tillsammans med sin bror valde Tobias att starta upp FogPartner AB, han har en lång erfarenhet av branschen då yrket funnits i familjen i tre generationer.

VÅR GARANTI

När ni anlitar FogPartner ska ni känna er säkra på att ni valt rätt partner för ert fogprojekt. 

Oavsett om det är ett litet eller stort projekt så levererar vi vårt jobb med en stor yrkesstolthet. Samtliga anställda har genomgått kurser och utbildningar för att hela tiden vara uppdaterade i det senaste för sina yrkesroller.

Kvalité är vårt ledord och vi gör gärna det där lilla extra för att ni som kund ska få en så bra upplevelse som möjligt av oss som företag och det resultat vi levererar.

  • Vi lämnar 5 års garanti på utfört arbete
  • Vårt mål är att alltid leverera ett jobb utfört med högst kvalité
  • Inget jobb är för stort eller för litet.
  • Vi utför jobb med Skåne som utgångspunkt.
  • Vi finns här för att lösa era problem.